Recruitment

Door de krapte op de arbeidsmarkt is het over het algemeen lastig om aan medewerkers te komen, en vooral aan kwalitatieve professionals. Het netwerk en ervaring van Buuz Recruitment binnen de flexbranche zorgt ervoor dat de juiste kandidaten gevonden worden voor de leukste flexbedrijven. Het headhunten van deze professionals waarbij persoonlijke benadering voorop staat, zorgt ervoor dat deze kandidaten WEL gevonden worden en de match snel gemaakt is.

Opdrachtgevers:

Buuz Recruitment helpt diverse (flex) organisaties aan geschikt personeel. Focus zijn bedrijven (binnen de flexbranche of gelieerd hieraan) helpen aan vast en/of interim personeel voor diverse functies:

 

- Intercedent

- Consultants

- Accountmanagers

- HR medewerkers/managers

- Payroll medewerkers

- Commercieel Managers

- Directeur

- Vestigingsmanagers

Kandidaten

Buuz Recruitment zoekt mooie jobs voor kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging binnen de flexbranche. Dit kunnen uitdagende jobs in loondienst zijn of interim (freelance/zzp) opdrachten.

 

Buuz Recruitment zorgt ervoor dat je als Professional gematcht wordt aan de leukste flexorganisaties (uitzendbureaus, recruitment- en detacheringsbureaus, HR startups, HR software systemen etc.)